Tot
€10

korting*

Wortelfrezen

Wortelfrezen in buizen is een innovatieve en duurzame methode om hardnekkige wortelingroei in leidingen te verwijderen. Bij oudere rioleringssystemen dringen boomwortels vaak binnen op zoek naar water en voedingsstoffen, waardoor verstoppingen ontstaan. Deze wortels kunnen schade veroorzaken aan het buizenstelsel, wat op den duur leidt tot lekken of zelfs volledige blokkades. Met gespecialiseerde apparatuur kan de wortelgroei effectief verwijderd worden, zonder dat de buizen beschadigd raken.

Verstopte riolering door wortels

Onze professionele wortelfreesmachines zijn uitgerust met roterende koppen die de wortels voorzichtig wegschuren. Dit proces herstelt de doorstroming in de buizen en voorkomt verdere schade aan uw rioleringssystemen. Het frezen is een veilige en milieuvriendelijke oplossing omdat het de integriteit van het buizensysteem behoudt en geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Na het frezen kunnen wij ook inspecties uitvoeren met een camera, om de staat van de leidingen nauwkeurig te beoordelen.

Preventief onderhoud

Door regelmatig onderhoud en preventieve wortelfrezen te laten uitvoeren, voorkomt u toekomstige problemen zoals verstoppingen en overstromingen. Lazeroms Antoine staat klaar met de nodige expertise en apparatuur om uw riolering weer optimaal te laten functioneren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en efficiënte oplossing voor wortelproblemen in uw leidingen!

Bel naar onze partner Lazeroms Antoine
op het nummer 015 24 52 03 of +32 475 35 31 06

Een verstopte riolering in regio Mechelen, Antwerpen, Leuven of Heist-Op-Den-Berg? Onze ontstoppingsdienst rukt meteen uit! Wij zijn 24/7 bereikbaar en snellen ter plaatse om het probleem zo vlug mogelijk te verhelpen.

Gene plons
zonder ons

Bellen Maak een afspraak