Ontstoppingsdienst

Lazeroms uit Sint-Katelijne-Waver is dé ontstoppingsdienst die u nodig heeft bij afvoerproblemen en het ruimen van putten. Wij zijn werkzaam in de regio Mechelen-Leuven-Antwerpen. Vroeg of laat krijgen we allemaal eens te kampen met een verstopping in ons toilet, bad,… Aarzel dan niet om Lazeroms Ruimingen en Ontstoppingen te contacteren. want wij zijn dé specialist in ontstoppingswerken.

We staan bovendien 24u op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Het ontstoppen van afvoerleidingen gebeurt door middel van een machinale veer, met water onder hoge druk of onder vacuüm. 95% van alle verstoppingen lossen wij op zonder breekwerk.

Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact op met Lazeroms voor al uw verstoppingen!

Onze blog

Op deze blog delen wij tips en weetjes, die u kunnen helpen bij het oplossen van kleine problemen, of het onderhouden van uw leidingen. Neem deze tips zeker ter harte, want voorkomen is uiteraard steeds beter dan herstellen. Veel leesplezier!

Bellen Maak een afspraak