Tot
€10

korting*

Riolering ontstoppen

Een verstopte riolering wordt vaak veroorzaakt door verschillende verstopte afvoerbuizen, of door een probleem in het openbaar rioleringsnet. Wanneer de verstopping plaatsvindt op jouw privéterrein, dan moet jij dit uiteraard oplossen.

Verstopte riolering door ophoping

Meestal wordt een verstopte riolering veroorzaakt door ophoping van vuiligheid of door een slecht onderhoud van de septische put. Deze kan bijvoorbeeld overvol zitten, waardoor afvalwater niet goed meer wegloopt. Ook verstopte sifons zijn vaak de boosdoener.

Soms is er meer aan de hand…

Indien bovenstaande oorzaken niet van toepassing zijn, kan het ook aan een beschadigde of verzakte afvoerleiding liggen. Wortels van struiken of bomen kunnen de afvoer binnendringen of beton of cement kunnen in de buizen lopen bij werkzaamheden. Het is eveneens mogelijk dat de leidingen gewoon niet goed geplaatst zijn, met bijvoorbeeld te veel bochten of verschillende diameters. Allemaal oorzaken die je het met blote oog niet kunt zien, maar waar een gespecialiseerde ontstoppingsdienst wel raad mee weet.

Bel naar de
ontstoppingsdienst van Lazeroms

Een verstopte riolering in regio Mechelen, Antwerpen, Leuven of Heist-Op-Den-Berg? Onze ontstoppingsdienst rukt meteen uit! Wij zijn 24/7 bereikbaar en snellen ter plaatse om het probleem zo vlug mogelijk te verhelpen. Bel naar het nummer van jouw regionaal ontstoppingsteam.

Gene plons
zonder ons

Bellen Maak een afspraak