Tot
€10

korting*

Camera-inspectie van riolering en leidingen

Lazeroms uit  Sint-Katelijne-Waver is uw helpende hand als de nood hoog is. Want behalve voor ruimingen en ontstoppingen staan wij ook altijd voor u klaar voor een uiterst nauwkeurige cameradetectie van afvoerleidingen, rioolbuizen en putten. We zijn vooral actief in de regio’s rond Antwerpen, Mechelen en Leuven.

Hebt u op korte tijd meerdere keren een probleem gehad met uw aflopen? Hangt er een vieze geur in huis, hebt u vocht in de kelder of last van opstijgend vocht in een muur? Lazeroms kan de oorzaak van geurhinder of andere problemen in 90% van alle gevallen snel voor u opsporen met een camera-inspectie. Ook als u geen idee hebt waar de leidingen precies lopen of waar de put(ten) zich bevindt(en).

Dankzij de hypermoderne camera’s van Lazeroms, die uitgerust zijn met een zender, kunnen wij alle afvoerbuizen, verborgen leidingen en putten of zelfs het hele rioolstelsel voor u onderzoeken op barsten, scheuren, ingegroeide wortels of verstoppingen. Onze apparatuur kan diameters aan van 32 mm tot 200mm. We kunnen ook onze hogedrukslang inzetten, waar we dan een zender op monteren om het probleem te lokaliseren en meteen op te lossen!

Dus, hebt u een verstopping, geurhinder of een ander probleem? Bel naar Lazeroms en we sporen het voor u op met cameradetectie!

Onze blog

Op deze blog delen wij tips en weetjes, die u kunnen helpen bij het oplossen van kleine problemen, of het onderhouden van uw leidingen. Neem deze tips zeker ter harte, want voorkomen is uiteraard steeds beter dan herstellen. Veel leesplezier!

Bellen Maak een afspraak