Last van stank, vocht of verstopte leidingen?

Komt dit bekend voor? Een afvoerleiding zit verstopt, maar u hebt absoluut geen enkel idee hoe de buizen en leidingen lopen of waar de putten zich precies bevinden. Lazeroms bvba in Sint-Katelijne-Waver (bij Mechelen) biedt u dan een speciale service aan. Deze service bieden we aan in samenwerking met Geurhinder Opsporen.

Voor u zetten wij graag de beste specialisten detectiewerk in. Zij zijn experts in het opsporen van ondergrondse leidingen en putten. Ook als u helemaal geen bouwplannen hebt of degene die u hebt niet blijken te kloppen. Met slimme camera’s komen de specialisten in elke buis en vinden ze iedere put. Dankzij de zender in de camera kunnen ze perfect zien wat ze doen en waar de verstopping zich bevindt. Ook op de hogedrukslang kunnen ze trouwens een zender monteren. Zo kunnen de specialisten in 90% van alle onze interventies met de inspectie camera de probleemleidingen en -putten kunnen opsporen.

Met camera-inspectie kunnen natuurlijk ook perfect het leidingen-, buizen- of rioolsysteem gecontroleerd worden op scheuren en barsten. Schakel onze partners daar zeker voor in als u regelmatig last hebt van verstopte afvoeren of leidingen, geurhinder of vochtproblemen.

U kunt 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bellen naar 015 75 64 91 (regio Mechelen), 016 29 16 85 (regio Leuven) of 03 226 27 98 (regio Antwerpen). Want Lazeroms heeft voor elk probleem een oplossing, al zo’n veertig jaar!

Onze blog

Op deze blog delen wij tips en weetjes, die u kunnen helpen bij het oplossen van kleine problemen, of het onderhouden van uw leidingen. Neem deze tips zeker ter harte, want voorkomen is uiteraard steeds beter dan herstellen. Veel leesplezier!

Bellen Maak een afspraak