4 redenen om je regenput te reinigen.

Tijdelijk nu met €10 korting!

Is uw regenwater niet meer helder of ervaart u geurhinder in huis? Met het droge weer staan onze regenputten zo goed als droog, waardoor het hoog tijd is voor een diepgaande reiniging van uw regenwaterput!

Bij Lazeroms krijgt u €10 korting bij de volgende reiniging van uw regenwaterput. Wij nemen uw waterput met maximaal 2000 liter inhoud volledig onder handen. De wanden en de vloer krijgen een diepgaande opknapbeurt met onze hogedruksystemen, uw filter een stevige schoonmaakbeurt. Daarbovenop verwijderen we losse stenen en andere achtergebleven materialen  met de grootse precisie.

Maak snel uw afspraak, maak melding van de kortingsbon en geniet opnieuw van helder regenwater.

Krijg nu €10 korting op het reinigen van je regenwaterput*

Vraag je kortingsbon aan en maak een online afspraak.

* Actie geldig tot 21/08/2024
* * Actievoorwaarden

  • Tot 2000 liter inhoud. Wij raden u daarom aan het grootste deel water al weg te laten lopen om uw kosten te beperken.
  • Maximum tankvolume van 10000 liter groot/ of 10m3
  • Wanden en vloer worden volledig gereinigd onder hoge druk
  • Gratis afdaling in put indien mangat toegankelijk is.
  • Losse stenen worden verwijderd
  • Filter wordt gratis mee gereinigd

MAAK EEN AFSPRAAK:

Voor het reinigen

Tijdens het reinigen

Na het reinigen

Ontstoppingen en ruimingen, ook in het weekend

Sommige problemen kunnen niet wachten, dat weten wij bij Lazeroms ook. Daarom hebben we een wachtdienst die 24/7 beschikbaar is. U belt of maakt online een afspraak, wij doen de rest. Van een verstopping van uw afvoer tot het ledigen van uw septische put: onze vakmannen staan garant voor een snelle, efficiënte en grondige service.

Lazeroms: uw partner in ontstoppingen en ruimingen

Lazeroms specialiseert zich naast de reiniging van regenwaterputten, ook in het ontstoppen en ruimen van beerputten, sceptische putten en vetputten. Via camera-inspectie sporen wij elk probleem in uw afvoerleidingen, rioolbuizen en putten moeiteloos op. Heeft u last van stank, vocht of verstopte leidingen? Met geurinspectie achterhalen we in een handomdraai de oorzaak. Ons gedreven team van vakmannen staat 24/7 voor u klaar en maakt komaf met uw vervelend probleem.

Specialist in het ruimen van putten en het ontstoppen van afvoerleidingen in Mechelen, Antwerpen, Leuven en Heist-op-den-Berg
Bellen Maak een afspraak