Bedankt!

Bedankt om ons te contacteren! We sturen je kortingsbon via mail.
Niets ontvangen? Kijk zeker eens in je spam.

Lazeroms

Maak nu een afspraak!

Geef je postcode in en maak direct een online afspraak voor uw ruimingswerken en het ruimen en reinigen van uw regenwaterput.

Ontstoppingen en ruimingen, ook in het weekend

Sommige problemen kunnen niet wachten, dat weten wij bij Lazeroms ook. Daarom hebben we een wachtdienst die 24/7 beschikbaar is. U belt of maakt online een afspraak, wij doen de rest. Van een verstoppin van uw afvoer tot het ledigen van uw septische put: onze vakmannen staan garant voor een snelle, efficiënte en grondige service.

Lazeroms: uw partner in ontstoppingen en ruimingen

Lazeroms specialiseert zich naast de reiniging van regenwaterputten, ook in het ontstoppen en ruimen van beerputten, sceptische putten en vetputten. Via camera-inspectie sporen wij elk probleem in uw afvoerleidingen, rioolbuizen en putten moeiteloos op. Heeft u last van stank, vocht of verstopte leidingen? Met geurinspectie achterhalen we in een handomdraai de oorzaak. Ons gedreven team van vakmannen staat 24/7 voor u klaar en maakt komaf met uw vervelend probleem.

Specialist in het ruimen van putten en het ontstoppen van afvoerleidingen in Mechelen, Antwerpen, Leuven en Heist-op-den-Berg
Bellen Maak een afspraak