Eerste hulp bij verstoppingen: ontstoppingsdienst Lazeroms Schilde

Op de meest ongelegen momenten maken we het allemaal wel eens mee: een verstopte afvoer, wc, of riolering. U heeft de haren al uit het doucheputje gehaald, heeft de sifon van uw lavabo al uitgespoeld. Maar nog steeds loopt het water niet weg en u weet er zich geen raad meer mee.

Schakel dan gerust ontstoppingsdienst Lazeroms in

Woont u in Schilde, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem? Dan maken wij met veel vakmanschap komaf met uw probleem. Onze vakmannen ontstoppen al uw gootstenen, toiletten en riolen in een mum van tijd. En dat allemaal voor een correcte prijs.

Een dringende ontstopping van uw afvoer, gootsteen, wc of riolering nodig? Wij lossen uw verstopping met plezier op binnen het uur! En dat zonder breekwerk in 95% van de gevallen. Lazeroms in Schilde, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem is een professionele ontstoppingsdienst, uitgerust met het nodige materiaal. Op een ecologische manier maken wij zelfs in hoogdringende gevallen komaf met alle vieze geurtjes die te wijten zijn aan een verstopping.

Ledigen en reinigen van putten met ruimdienst Lazeroms in Schilde

Een lege beerput of septische put kan een verstopping door te veel toiletpapier voorkomen. Ledig daarom tijdig uw putten. Ruimdienst Lazeroms in Schilde, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem reinigt en ledigt alle septische putten, beer-, vet-, regenputten en kelders.

Onze vakmannen gebruiken aangepaste materialen om hun werk overal zeer grondig en netjes te voltooien. Ook geurdetectie en camera-inspectie behoren tot ons takenpakket. Geen sporen achteraf en professioneel vakmanschap. Daarvoor staat ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms in Schilde, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem garant.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak