Tot
€10

korting*

Lazeroms: uw partner voor ontstoppingen in Aarschot

Stijgend water in de douche, water dat blijft staan in de gootsteen of toiletpapier dat niet meer wegspoelt … Erg vervelend allemaal. De oorzaak is vaak te wijten aan een verstopping in uw afvoer of riolering.

Geen idee hoe u die problemen kan verhelpen?

De werkmannen van ontstoppingsdienst Lazeroms Aarschot, Begijnendijk en Holsbeek zijn gespecialiseerd in alle verstoppingen en ontstoppen uw toilet, afvoer, gootsteen of riolering in een handomdraai.

Verstoppingen vermijden, dat wil iedereen. Daarom maakt u ongetwijfeld om de zoveel tijd eens alles grondig schoon. Maar helaas is het niet zo simpel en zijn verstoppingen vaak niet te vermijden. Zo kunnen zeepresten in uw wasmachine achterblijven of hoopt het vuil zich op in de buizen. Dat kunt u ondanks een regelmatig onderhoud helaas niet voorkomen. Heeft u dan toch last van een verstopping? Neem contact op met ontstoppingsdienst Lazeroms Aarschot en wij lossen snel uw probleem op!  

Daarbovenop ruimt Lazeroms Aarschot al uw putten

Zijn uw buizen ontstopt, maar is die vieze geur er nog steeds? Woont u in Aarschot, Begijnendijk en Holsbeek ? Dan kunt u altijd terecht bij ruimdienst Lazeroms voor de ruiming en reiniging van uw septische put, beer-, regen- en vetput. Met camera-inspectie en geurdetectie speuren wij steeds het probleem op, waardoor we breekwerk vermijden. Onze vakmannen staan garant voor een grondige en vlotte ruiming en laten geen sporen na achteraf. Daarbovenop spuiten wij putten uit onder hoge druk en reinigen wij zeer grondig.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak