Ontstoppingsdienst Lazeroms Antwerpen lost al uw verstoppingen op

Verstoppingen komen altijd ongelegen. Onstoppingsdienst Lazeroms is gespecialiseerd in alle verstoppingen in Antwerpen, Schoten en Mortsel.

Wij bieden graag onze diensten aan voor:

  • een verstopte afvoer;
  • een gootsteen waar het water niet meer doorloopt;
  • een wc dat niet meer goed doorspoelt;
  • een verstopte riolering.

Alle ontstoppingen door ontstoppingsdienst Lazeroms in Antwerpen, Schoten en Mortsel, gebeuren op een ecologische manier en meestal binnen het uur. Bovendien maken wij gebruik van verschillende technieken, gepast voor elk probleem. Hoge druk, machinaal met een spiraalveer of onder vacuüm. Bij ons is het allemaal mogelijk. Bovendien kunnen wij uw verstopping met 95% zekerheid oplossen zonder breekwerk. Reken daarbovenop op een snelle en vlotte service door onze vakmannen en maak komaf met dichtgeslibde buizen!

Ruiming en reiniging van putten, de ruimdienst van Lazeroms Antwerpen

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Antwerpen, Schoten en Mortsel ontstopt toiletten, gootstenen, afvoeren en rioleringen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ruiming en reiniging van beerputten, septische putten, regenputten en vetputten. Ook camera-inspectie en geurdetectie staan op ons palmares. Om de zoveel tijd moeten de putten wel eens geledigd worden, om problemen te vermijden. Wij geven u achteraf een attest en bieden een grondige en vlotte service. Op ruimdienst Lazeroms in Antwerpen, Schoten en Mortsel kunt u altijd rekenen.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak