Tot
€10

korting*

Eerste hulp bij verstoppingen: ontstoppingsdienst Lazeroms Boom

Op de meest ongelegen momenten maken we het allemaal wel eens mee: een verstopte afvoer, wc, of riolering. U heeft de haren al uit het doucheputje gehaald, heeft de sifon van uw lavabo al uitgespoeld. Maar nog steeds loopt het water niet weg en u weet er zich geen raad meer mee.

Schakel dan gerust ontstoppingsdienst Lazeroms in.

Woont u in Boom, Rumst en Aartselaar? Dan maken wij met veel vakmanschap komaf met uw probleem. Onze vakmannen ontstoppen al uw gootstenen, toiletten en riolen in een mum van tijd. En dat allemaal voor een correcte prijs.
Een dringende ontstopping van uw afvoer, gootsteen, wc of riolering nodig? Wij lossen uw verstopping met plezier op binnen het uur! En dat zonder breekwerk in 95% van de gevallen.

Lazeroms in Boom, Rumst en Aartselaar is een professionele ontstoppingsdienst, uitgerust met het nodige materiaal. Op een ecologische manier maken wij zelfs in hoogdringende gevallen komaf met alle vieze geurtjes die te wijten zijn aan een verstopping.

Ook voor ruiming van putten bent u bij Lazeroms in Boom aan het juiste adres

Naast een uitgebreide ontstoppingsdienst kunt u bij Lazeroms ook rekenen op een grondige en vlotte ruiming en reiniging van alle putten. Wij staan in voor uw beerput, septische put, regen- en vetput. Maak gerust nu al een afspraak, want een tijdige lediging van uw putten voorkomt heel wat problemen. Daarnaast bieden wij ook camera-inspectie en geurdetectie aan om andere problemen op te sporen, zonder breekwerken! Met ruimdienst Lazeroms in Boom, Rumst en Aartselaar rekent u dus steeds op een professionele en grondige ruiming, reiniging én ontstopping van alle putten en leidingen.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

Op de vakmannen van Lazeroms kunt u altijd rekenen. Wij staan dan ook 24/24 en 7/7 klaar om uw verstoppings- en ruimingsproblemen op te lossen!

Bellen Maak een afspraak