Tot
€10

korting*

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Brasschaat, uw partner voor elke verstopping

Heeft u last van een slechte waterafvoer op meerdere plaatsen in uw woning? Dan kan dat te wijten zijn aan een verstopte riolering. Uiteraard probeert u eerst op uw eentje de verstopping te verhelpen. Maar heeft u alles geprobeerd en loopt het water nog steeds niet weg?

Ontstoppingsdienst Lazeroms Brasschaat staat voor u paraat!

Wij zijn gespecialiseerd in alle ontstoppingen, hoe hevig ze ook zijn.
Zonder breekwerk, op een ecologische manier maken wij gebruik van de geschikte materialen om uw toilet, gootsteen, riool of afvoer te ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Lazeroms Brasschaat en Kapellen is altijd bereikbaar. Bij hoogdringendheid komen wij zelfs nog langs op de dag zelf. Onze gespecialiseerde vakmannen zorgen voor een grondige en vlotte ontstopping, zodat u weer gerust bent.

Ruimdienst Lazeroms in Brasschaat ruimt en reinigt alle putten

Naast verstoppingen kunt u ook een overvolle beer-, vet- en septische put makkelijk voorkomen. Door tijdig gebruik te maken van de ruimingsdienst van Lazeroms in Brasschaat en Kapellen voorkomt u allerlei vervelende problemen. Op die manier geeft u vieze geurtjes geen kans. Bovendien staan wij ook in voor een grondige reiniging van uw regenput of kelder onder hoge druk. Daarnaast gebruiken wij geurdetectie en camera-inspectie om andere problemen op te sporen. Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms Brasschaat en Kapellen staat altijd voor u klaar en lost verstoppingen en overvolle putten op in een mum van tijd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms staat gekend voor een uitstekende service aan een voordelige prijs. Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

24/24 en 7/7

De vlotte service van ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms spreekt voor zich. Wij verhelpen alle problemen met uw leidingen, riolering, afvoer en putten. En dat 24/24 en 7/7.

Bellen Maak een afspraak