Tot
€10

korting*

Los verstoppingen op met hulp van ontstoppingsdienst Lazeroms Haacht

Ontstopper, ontstoppingsveer, soda en azijn, de sifon losmaken, een trekveer… Ondanks uw verwoeste pogingen kan u die verstopte gootsteen maar niet ontstopt krijgen. Hoogstwaarschijnlijk ligt het probleem (letterlijk) wat dieper en is uw riolering verstopt.

Contacteer ontstoppingsdienst Lazeroms in Haacht en wij maken snel komaf met uw verstopping.

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek is gespecialiseerd in ontstoppingen van toiletten, gootstenen, afvoeren en rioleringen. Met de gepaste materialen ontstoppen wij alle plaatsen waar opgehoopt vuil of zeepresten blijven plakken. In een mum van tijd en in 90% van de gevallen zonder breekwerk, zijn uw rioleringen of buizen weer vrij en kan het water opnieuw eenvoudig doorstromen.

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en zijn uitgerust met het nodige materiaal om uw verstoppingsprobleem op te lossen. Wij zijn altijd bereikbaar en spelen kort op de bal. In Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek bent u met onze hulp dus snel verlost van elke verstopping.

Ledigen en reinigen van putten met ruimdienst Lazeroms in Haacht

Een lege beerput of septische put kan een verstopping door te veel toiletpapier voorkomen. Ledig daarom tijdig uw putten. Ruimdienst Lazeroms in Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek reinigt en ledigt alle septische putten, beer-, vet-, regenputten en kelders.

Onze vakmannen gebruiken aangepaste materialen om hun werk overal zeer grondig en netjes te voltooien. Ook geurdetectie en camera-inspectie behoren tot ons takenpakket. Geen sporen achteraf en professioneel vakmanschap. Daarvoor staat ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms in Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek garant.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een correcte prijs voor een efficiënte en grondige service? Lazeroms lost uw probleem graag op. Contacteer ons via het contactformulier en wij sturen u snel de prijzen door.

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak