Lazeroms: uw partner voor ontstoppingen in Heist-op-den-Berg

Stijgend water in de douche, water dat blijft staan in de gootsteen of toiletpapier dat niet meer wegspoelt … Erg vervelend allemaal. De oorzaak is vaak te wijten aan een verstopping in uw afvoer of riolering. Geen idee hoe u die problemen kan verhelpen?

De werkmannen van ontstoppingsdienst Lazeroms Heist-op-den-Berg zijn gespecialiseerd in alle verstoppingen en ontstoppen uw toilet, afvoer, gootsteen of riolering in een handomdraai.

Verstoppingen vermijden, dat wil iedereen. Daarom maakt u ongetwijfeld om de zoveel tijd eens alles grondig schoon. Maar helaas is het niet zo simpel en zijn verstoppingen vaak niet te vermijden. Zo kunnen zeepresten in uw wasmachine achterblijven of hoopt het vuil zich op in de buizen.

Dat kunt u ondanks een regelmatig onderhoud helaas niet voorkomen. Heeft u dan toch last van een verstopping? Neem contact op met ontstoppingsdienst Lazeroms Heist-op-den-Berg, Putte, Berlaar en Herenthout en wij lossen snel uw probleem op!

Ruiming en reiniging van putten, de ruimdienst van Lazeroms Heist-op-den-Berg

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Heist-op-den-Berg, Putte, Berlaar en Herenthout ontstopt toiletten, gootstenen, afvoeren en rioleringen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ruiming en reiniging van beerputten, septische putten, regenputten en vetputten. Ook camera-inspectie en geurdetectie staan op ons palmares.

Om de zoveel tijd moeten de putten wel eens geledigd worden, om problemen te vermijden. Wij geven u achteraf een attest en bieden een grondige en vlotte service. Op ruimdienst Lazeroms in Heist-op-den-Berg, Putte, Berlaar en Herenthout kunt u altijd rekenen.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms ruimt, reinigt en ontstopt al uw putten, leidingen en rioleringen. Wij bieden steeds de beste service aan een voordelige prijs. Krijgt u graag de tarieven op voorhand? Bel of mail ons!

24/24 en 7/7

Een overstromend toilet of een kelder vol water? Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om de problemen snel te laten verdwijnen.

Bellen Maak een afspraak