Ontstoppingsdienst Lazeroms Kontich lost al uw verstoppingen op

Verstoppingen komen altijd ongelegen. Onstoppingsdienst Lazeroms is gespecialiseerd in alle verstoppingen in Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Hove. Wij lossen uw probleem op in een handomdraai.

Wij bieden graag onze diensten aan voor:

  • een verstopte afvoer;
  • een gootsteen waar het water niet meer doorloopt;
  • een wc dat niet meer goed doorspoelt;
  • een verstopte riolering.

Alle ontstoppingen door ontstoppingsdienst Lazeroms in Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Hove gebeuren op een ecologische manier en meestal binnen het uur. Bovendien maken wij gebruik van verschillende technieken, gepast voor elk probleem. Hoge druk, machinaal met een spiraalveer of onder vacuüm. Bij ons is het allemaal mogelijk. Bovendien kunnen wij uw verstopping met 95% zekerheid oplossen zonder breekwerk. Reken daarbovenop op een snelle en vlotte service door onze vakmannen en maak komaf met dichtgeslibde buizen!

Ook voor ruiming van putten bent u bij Lazeroms in Kontich aan het juiste adres

Naast een uitgebreide ontstoppingsdienst kunt u bij Lazeroms ook rekenen op een grondige en vlotte ruiming en reiniging van alle putten. Wij staan in voor uw beerput, septische put, regen- en vetput. Maak gerust nu al een afspraak, want een tijdige lediging van uw putten voorkomt heel wat problemen.

Daarnaast bieden wij ook camera-inspectie en geurdetectie aan om andere problemen op te sporen, zonder breekwerken! Met ruimdienst Lazeroms in Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Hove rekent u dus steeds op een professionele en grondige ruiming, reiniging én ontstopping van alle putten en leidingen.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

Op de vakmannen van Lazeroms kunt u altijd rekenen. Wij staan dan ook 24/24 en 7/7 klaar om uw verstoppings- en ruimingsproblemen op te lossen!

Bellen Maak een afspraak