Tot
€10

korting*

Eerste hulp bij verstoppingen in Leuven: ontstoppingsdienst Lazeroms

Op de meest ongelegen momenten maken we het allemaal wel eens mee: een verstopte afvoer, wc, of riolering. U heeft de haren al uit het doucheputje gehaald, heeft de sifon van uw lavabo al uitgespoeld. Maar nog steeds loopt het water niet weg en u weet er zich geen raad meer mee.

Schakel dan gerust ontstoppingsdienst Lazeroms in.

Woont u in Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem? Dan maken wij met veel vakmanschap komaf met uw probleem. Onze vakmannen ontstoppen al uw gootstenen, toiletten en riolen in een mum van tijd. En dat allemaal voor een correcte prijs.
Een dringende ontstopping van uw afvoer, gootsteen, wc of riolering nodig?

Wij lossen uw verstopping met plezier op binnen het uur! En dat zonder breekwerk in 95% van de gevallen. Lazeroms in Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem is een professionele ontstoppingsdienst, uitgerust met het nodige materiaal. Op een ecologische manier maken wij zelfs in hoogdringende gevallen komaf met alle vieze geurtjes die te wijten zijn aan een verstopping.

Ruimdienst Lazeroms in Leuven ruimt en reinigt alle putten

Naast verstoppingen kunt u ook een overvolle beer-, vet- en septische put makkelijk voorkomen. Door tijdig gebruik te maken van de ruimingsdienst van Lazeroms in Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem voorkomt u allerlei vervelende problemen. Op die manier geeft u vieze geurtjes geen kans.

Bovendien staan wij ook in voor een grondige reiniging van uw regenput of kelder onder hoge druk. Daarnaast gebruiken wij geurdetectie en camera-inspectie om andere problemen op te sporen. Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem staat altijd voor u klaar en lost verstoppingen en overvolle putten op in een mum van tijd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

De vlotte service van ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms spreekt voor zich. Wij verhelpen alle problemen met uw leidingen, riolering, afvoer en putten. En dat 24/24 en 7/7.

Bellen Maak een afspraak