Tot
€10

korting*

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Lier, uw partner voor elke verstopping

Heeft u last van een slechte waterafvoer op meerdere plaatsen in uw woning? Dan kan dat te wijten zijn aan een verstopte riolering. Uiteraard probeert u eerst op uw eentje de verstopping te verhelpen. Maar heeft u alles geprobeerd en loopt het water nog steeds niet weg?

Ontstoppingsdienst Lazeroms Lier staat voor u paraat!

Wij zijn gespecialiseerd in alle ontstoppingen, hoe hevig ze ook zijn.
Zonder breekwerk, op een ecologische manier maken wij gebruik van de geschikte materialen om uw toilet, gootsteen, riool of afvoer te ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Lazeroms Lier, Nijlen en Duffel is altijd bereikbaar. Bij hoogdringendheid komen wij zelfs nog langs op de dag zelf. Onze gespecialiseerde vakmannen zorgen voor een grondige en vlotte ontstopping, zodat u weer gerust bent.

Ledigen en reinigen van putten met ruimdienst Lazeroms in Lier

Een lege beerput of septische put kan een verstopping door te veel toiletpapier voorkomen. Ledig daarom tijdig uw putten. Ruimdienst Lazeroms in Lier, Nijlen en Duffel reinigt en ledigt alle septische putten, beer-, vet-, regenputten en kelders.

Onze vakmannen gebruiken aangepaste materialen om hun werk overal zeer grondig en netjes te voltooien. Ook geurdetectie en camera-inspectie behoren tot ons takenpakket. Geen sporen achteraf en professioneel vakmanschap. Daarvoor staat ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms in Lier, Nijlen en Duffel garant.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms staat gekend voor een uitstekende service aan een voordelige prijs. Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak