Tot
€10

korting*

Lazeroms: uw partner voor ontstoppingen in Mechelen

Stijgend water in de douche, water dat blijft staan in de gootsteen of toiletpapier dat niet meer wegspoelt … Erg vervelend allemaal. De oorzaak is vaak te wijten aan een verstopping in uw afvoer of riolering. Geen idee hoe u die problemen kan verhelpen?

De werkmannen van ontstoppingsdienst Lazeroms Mechelen zijn gespecialiseerd in alle verstoppingen en ontstoppen uw toilet, afvoer, gootsteen of riolering in een handomdraai.

Verstoppingen vermijden, dat wil iedereen. Daarom maakt u ongetwijfeld om de zoveel tijd eens alles grondig schoon. Maar helaas is het niet zo simpel en zijn verstoppingen vaak niet te vermijden.

Zo kunnen zeepresten in uw wasmachine achterblijven of hoopt het vuil zich op in de buizen. Dat kunt u ondanks een regelmatig onderhoud helaas niet voorkomen. Heeft u dan toch last van een verstopping? Neem contact op met ontstoppingsdienst Lazeroms Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden en wij lossen snel uw probleem op!

Naast ruimen is Lazeroms in Mechelen ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat Lazeroms in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen.

Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms ruimt, reinigt en ontstopt al uw putten, leidingen en rioleringen. Wij bieden steeds de beste service aan een voordelige prijs. Krijgt u graag de tarieven op voorhand? Bel of mail ons!

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak