Tot
€10

korting*

Ontstoppingsdienst Lazeroms Meise lost al uw verstoppingen op

Verstoppingen komen altijd ongelegen. Onstoppingsdienst Lazeroms is gespecialiseerd in alle verstoppingen in Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos. Wij lossen uw probleem op in een handomdraai.

Wij bieden graag onze diensten aan voor:

  • een verstopte afvoer;
  • een gootsteen waar het water niet meer doorloopt;
  • een wc dat niet meer goed doorspoelt;
  • een verstopte riolering.

Alle ontstoppingen door ontstoppingsdienst Lazeroms in Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos gebeuren op een ecologische manier en meestal binnen het uur. Bovendien maken wij gebruik van verschillende technieken, gepast voor elk probleem. Hoge druk, machinaal met een spiraalveer of onder vacuüm. Bij ons is het allemaal mogelijk. Bovendien kunnen wij uw verstopping met 95% zekerheid oplossen zonder breekwerk. Reken daarbovenop op een snelle en vlotte service door onze vakmannen en maak komaf met dichtgeslibde buizen!

Ruimdienst Lazeroms in Meise ruimt en reinigt alle putten

Naast verstoppingen kunt u ook een overvolle beer-, vet- en septische put makkelijk voorkomen. Door tijdig gebruik te maken van de ruimingsdienst van Lazeroms in Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos voorkomt u allerlei vervelende problemen. Op die manier geeft u vieze geurtjes geen kans.

Bovendien staan wij ook in voor een grondige reiniging van uw regenput of kelder onder hoge druk. Daarnaast gebruiken wij geurdetectie en camera-inspectie om andere problemen op te sporen. Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos staat altijd voor u klaar en lost verstoppingen en overvolle putten op in een mum van tijd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

De vlotte service van ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms spreekt voor zich. Wij verhelpen alle problemen met uw leidingen, riolering, afvoer en putten. En dat 24/24 en 7/7.

Bellen Maak een afspraak