Los verstoppingen op met hulp van ontstoppingsdienst Lazeroms Vilvoorde

Ontstopper, ontstoppingsveer, soda en azijn, de sifon losmaken, een trekveer… Ondanks uw verwoeste pogingen kan u die verstopte gootsteen maar niet ontstopt krijgen. Hoogstwaarschijnlijk ligt het probleem (letterlijk) wat dieper en is uw riolering verstopt.

Contacteer ontstoppingsdienst Lazeroms in Vilvoorde en wij maken snel komaf met uw verstopping.

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout is gespecialiseerd in ontstoppingen van toiletten, gootstenen, afvoeren en rioleringen. Met de gepaste materialen ontstoppen wij alle plaatsen waar opgehoopt vuil of zeepresten blijven plakken. In een mum van tijd en in 90% van de gevallen zonder breekwerk, zijn uw rioleringen of buizen weer vrij en kan het water opnieuw eenvoudig doorstromen.

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en zijn uitgerust met het nodige materiaal om uw verstoppingsprobleem op te lossen. Wij zijn altijd bereikbaar en spelen kort op de bal. In Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout bent u met onze hulp dus snel verlost van elke verstopping.

Daarbovenop ruimt Lazeroms Vilvoorde al uw putten

Zijn uw buizen ontstopt, maar is die vieze geur er nog steeds? Woont u in Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout? Dan kunt u altijd terecht bij ruimdienst Lazeroms voor de ruiming en reiniging van uw septische put, beer-, regen- en vetput. Met camera-inspectie en geurdetectie speuren wij steeds het probleem op, waardoor we breekwerk vermijden.

Onze vakmannen staan garant voor een grondige en vlotte ruiming en laten geen sporen na achteraf. Daarbovenop spuiten wij putten uit onder hoge druk en reinigen wij zeer grondig.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een correcte prijs voor een efficiënte en grondige service? Lazeroms lost uw probleem graag op. Contacteer ons via het contactformulier en wij sturen u snel de prijzen door.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak