Ontstoppingsdienst Lazeroms in Willebroek, uw partner voor elke verstopping

Heeft u last van een slechte waterafvoer op meerdere plaatsen in uw woning? Dan kan dat te wijten zijn aan een verstopte riolering. Uiteraard probeert u eerst op uw eentje de verstopping te verhelpen. Maar heeft u alles geprobeerd en loopt het water nog steeds niet weg?

Ontstoppingsdienst Lazeroms Willebroek staat voor u paraat!

Wij zijn gespecialiseerd in alle ontstoppingen, hoe hevig ze ook zijn.
Zonder breekwerk, op een ecologische manier maken wij gebruik van de geschikte materialen om uw toilet, gootsteen, riool of afvoer te ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Lazeroms Willebroek is altijd bereikbaar. Bij hoogdringendheid komen wij zelfs nog langs op de dag zelf. Onze gespecialiseerde vakmannen zorgen voor een grondige en vlotte ontstopping, zodat u weer gerust bent.

Ruiming en reiniging van putten, de ruimdienst van Lazeroms Willebroek

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Willebroek ontstopt toiletten, gootstenen, afvoeren en rioleringen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ruiming en reiniging van beerputten, septische putten, regenputten en vetputten.

Ook camera-inspectie en geurdetectie staan op ons palmares. Om de zoveel tijd moeten de putten wel eens geledigd worden, om problemen te vermijden. Wij geven u achteraf een attest en bieden een grondige en vlotte service. Op ruimdienst Lazeroms in Willebroek kunt u altijd rekenen.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms staat gekend voor een uitstekende service aan een voordelige prijs. Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

24/24 en 7/7

Een overstromend toilet of een kelder vol water? Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om de problemen snel te laten verdwijnen.

Bellen Maak een afspraak