Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms Zandhoven, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes.

De vakmannen van ruimdienst Lazeroms in Zandhoven ruimen uw:

  • beerput;
  • septische put;
  • vetput;
  • regenput;
  • kelder.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. Daarna dient u enkel nog de deur te openen, onze vakmannen binnen te laten en wij doen de rest. De ruimingsdienst van Lazeroms in Zoersel, Ranst, Malle en Zandhoven staat gekend om een snelle, grondige en propere ruimservice. Wij vermijden alle breekwerk en maken gebruik van camera-inspectie. Zo zijn uitgebreide werken niet nodig. U merkt bijna niet dat wij er zijn, dus geen zorgen!

Ook voor ontstoppingen bent u bij Lazeroms Zandhoven aan het juiste adres

Merkt u op dat uw afvoer niet meer doorloopt en hebt u al alles geprobeerd om dat vervelende probleem te verhelpen? Bij Lazeroms Zoersel, Ranst, Malle en Zandhoven kunt u ook terecht voor ontstoppingen van gootstenen, afvoeren, toiletten en rioleringen. Met gepaste materialen maken wij komaf met elke verstopping. In 95% van de gevallen doen wij dat zonder breekwerken.

Een vlotte en keurige afhandeling, geurdetectie en camera-inspectie. Het gamma van ontstoppingsdienst Lazeroms in Zoersel, Ranst, Malle en Zandhoven is zeer uitgebreid. Wij zijn altijd bereikbaar en staan garant voor een snelle service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak