Ontstoppingsdienst Lazeroms Zaventem lost al uw verstoppingen op

Verstoppingen komen altijd ongelegen. Onstoppingsdienst Lazeroms is gespecialiseerd in alle verstoppingen in Zaventem en Steenokkerzeel. Wij lossen uw probleem op in een handomdraai.

Wij bieden graag onze diensten aan voor:

  • een verstopte afvoer;
  • een gootsteen waar het water niet meer doorloopt;
  • een wc dat niet meer goed doorspoelt;
  • een verstopte riolering.

Alle ontstoppingen door ontstoppingsdienst Lazeroms in Zaventem en Steenokkerzeel gebeuren op een ecologische manier en meestal binnen het uur. Bovendien maken wij gebruik van verschillende technieken, gepast voor elk probleem. Hoge druk, machinaal met een spiraalveer of onder vacuüm. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Bovendien kunnen wij uw verstopping met 95% zekerheid oplossen zonder breekwerk. Reken daarbovenop op een snelle en vlotte service door onze vakmannen en maak komaf met dichtgeslibde buizen!

Ledigen en reinigen van putten met ruimdienst Lazeroms in Zaventem

Een lege beerput of septische put kan een verstopping door te veel toiletpapier voorkomen. Ledig daarom tijdig uw putten. Ruimdienst Lazeroms in Zaventem en Steenokkerzeel reinigt en ledigt alle septische putten, beer-, vet-, regenputten en kelders.

Onze vakmannen gebruiken aangepaste materialen om hun werk overal zeer grondig en netjes te voltooien. Ook geurdetectie en camera-inspectie behoren tot ons takenpakket. Geen sporen achteraf en professioneel vakmanschap. Daarvoor staat ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms in Zaventem en Steenokkerzeel garant.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

Een correcte prijs voor een efficiënte en grondige service? Lazeroms lost uw probleem graag op. Contacteer ons via het contactformulier en wij sturen u snel de prijzen door.

Bellen Maak een afspraak