Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms: professionele ruiming in regio Aarschot

Ruimdienst Lazeroms is uw perfecte partner voor alle ruimingswerken in Aarschot, Begijnendijk en Holsbeek. Stipt, correct, vlot en grondig.

De specialiteiten van ruimdienst Lazeroms in Aarschot?

  • Septische put: wij ruimen uw septische put grondig, mét ruimingsattest.
  • Beerput: ook de beerput dient regelmatig geledigd te worden. Wij voorkomen met de ruiming dat afvoerleidingen verstoppen en geven vieze geurtjes geen kans.
  • Regenput: tot onze diensten behoort ook de lediging van uw regenput. Ruimdienst Lazeroms reinigt en ruimt regenwaterputten met hoge druk, waardoor die er weer als nieuw uitzien.
  • Vetput: komen er veel plantaardige of dierlijke vetten en oliën in uw afvalwater? Wij ruimen een volle vetput, zodat deze stoffen niet in de riolering terechtkomen.
  • Kelder: een kelder vol water en smurrie? Lazeroms maakt er komaf mee.

Kortom, onze vakmannen staan steeds ter beschikking en leveren een snelle en grondige ruiming van putten en kelders.

Ook voor ontstoppingen bent u bij Lazeroms Aarschot aan het juiste adres

Merkt u op dat uw afvoer niet meer doorloopt en hebt u al alles geprobeerd om dat vervelende probleem te verhelpen? Bij Lazeroms in Aarschot, Begijnendijk en Holsbeek kunt u ook terecht voor ontstoppingen van gootstenen, afvoeren, toiletten en rioleringen. Met gepaste materialen maken wij komaf met elke verstopping. In 95% van de gevallen doen wij dat zonder breekwerken. Een vlotte en keurige afhandeling, geurdetectie en camera-inspectie. Het gamma van ontstoppingsdienst Lazeroms in is zeer uitgebreid. Wij zijn altijd bereikbaar en staan garant voor een snelle service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms ruimt, reinigt en ontstopt al uw putten, leidingen en rioleringen. Wij bieden steeds de beste service aan een voordelige prijs. Krijgt u graag de tarieven op voorhand? Bel of mail ons!

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak