Beerput ledigen

Het is belangrijk om regelmatig uw beerput te laten ruimen. Uw beerput ruimen voorkomt dat uw afvoerleidingen verstopt raken. Bovendien voorkomt het een heleboel geurhinder.

Wanneer moet u uw put laten ruimen?

Er zijn een aantal manieren waarop je kan zien wanneer u de beerput moet laten ruimen. Een
belangrijke aanwijzing is het feit dat alle afvoeren in huis minder goed aflopen, en langzaamaan verstopt raken. Ook wanneer de toiletten in huis minder goed doorspoelen, is het tijd om de beerput te laten ruimen.

Dit zijn enkele symptomen die erop wijzen dat uw beerput geledigd moet worden:

  • Uw toilet spoelt minder goed door
  • Als uw put overloopt via het deksel
  • Bij geurhinder
  • Bij schade aan uw beerput

Lazeroms: 24u/24 en 7d/7 beschikbaar voor het ruimen van uw beerput

Voor het ruimen van uw beerput kunt u terecht bij Lazeroms. Wij zijn actief in de regio Antwerpen, Mechelen en Leuven. U kan ons 24/24 en 7/7 bereiken.

Na de ruiming krijgt u van ons een ruimingsattest. Dit is een officieel attest dat dient als bewijs dat uw beerput effectief is geruimd, en het afval wordt afgevoerd naar een RioolWaterZuiveringsInstallatie (RWZI) van Aquafin, waar het verder wordt verwerkt volgens de geldende milieunormen.

Onze blog

Op deze blog delen wij tips en weetjes, die u kunnen helpen bij het oplossen van kleine problemen, of het onderhouden van uw leidingen. Neem deze tips zeker ter harte, want voorkomen is uiteraard steeds beter dan herstellen. Veel leesplezier!

Bellen Maak een afspraak