Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Antwerpen

Ruimdienst Lazeroms Antwerpen, Schoten en Mortsel ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Met ruimdienst Lazeroms Antwerpen mag u rekenen op een grondige en vlotte ruiming.

Onze bekwame vakmannen bieden een vlotte service en laten geen sporen na achteraf. Tijdsverlies is bij ons geen optie. De snelle bediening en klantvriendelijkheid van onze medewerkers maken van ruimdienst Lazeroms een ideale partner voor de reiniging van al uw putten.

Naast ruimen kunt u ook op ons rekenen voor de reiniging van uw septische put, beerput, regenput en vetput met hoge druk. Na de reiniging worden onze afvalstoffen op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Met een ruiming door ruimdienst Lazeroms Antwerpen, Schoten en Mortsel krijgen vieze geurtjes en verstoppingen geen kans.

Daarbovenop ontstopt Lazeroms in Antwerpen elke verstopping

Is uw beer- of septische put niet vol, maar stroomt het water toch niet goed weg? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een verstopte leiding of riolering. Ruimdienst Lazeroms in Antwerpen, Schoten en Mortsel heeft ook heel wat expertise omtrent verstoppingen. Wij hebben aangepaste materialen voor elk type verstopping en werken grondig en snel. Met camera-inspectie en geurdetectie vermijden wij breekwerk en ontstoppen we uw toilet, gootsteen, afvoer of riolering in een mum van tijd!

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak