Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms Berlaar, altijd bereikbaar voor ruimingswerken

Last van een volle vetput? Of misschien is uw regenput leeg en moet die eens grondig gereinigd worden? Daarnaast kan de verstopping van uw toilet ook gewoon te wijten zijn aan een overvolle beer- of septische put.

Ruimdienst Lazeroms ledigt in een handomdraai uw septische put in Berlaar

Niemand heeft graag te kampen met een verstopt toilet of hinderlijke geurtjes in huis. Het is daarom belangrijk om tijdig uw septische put leeg te maken. Al ons afvalwater wordt namelijk verzameld in deze put, en vervolgens via de riool afgevoerd. Een verstopping kan bijgevolg zorgen voor een overstroming uit de put, met alle gevolgen van dien.  

Als expert in het reinigen van alle soorten putten, staat Ruimdienst Lazeroms Berlaar 24/7 voor u klaar om komaf te maken met dit vervelende probleem, zonder breekwerk! Zowel voor bedrijven als voor particulieren leveren wij een snelle én piekfijne service. Het enige wat u hoeft te doen is telefonisch of online een afspraak maken, wij doen de rest. Na een diepgaande reiniging leveren wij een attest als bewijs dat het afval verwerkt werd bij Aquafin. Zo bent u steeds zeker van een uitstekende service.  

Ook voor ontstoppingen bent u bij Lazeroms Berlaar aan het juiste adres

Merkt u op dat uw afvoer niet meer doorloopt en hebt u al alles geprobeerd om dat vervelende probleem te verhelpen? Bij Lazeroms Berlaar kunt u ook terecht voor ontstoppingen van gootstenen, afvoeren, toiletten en rioleringen.

Met gepaste materialen maken wij komaf met elke verstopping. In 95% van de gevallen doen wij dat zonder breekwerken. Een vlotte en keurige afhandeling, geurdetectie en camera-inspectie. Het aanbod van ontstoppingsdienst Lazeroms in Berlaar is zeer uitgebreid. Wij zijn altijd bereikbaar en staan garant voor een snelle service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak