Op ruimdienst Lazeroms Bonheiden kunt u rekenen voor allerlei ruimingswerken

Merk je dat het water in je gootsteen, bad of lavabo niet vlot meer wegloopt? Loopt het toilet niet goed meer door? Begint het afvoerputje onaangenaam te ruiken? Dan kan je te maken hebben met een verstopte afvoer.

Ruimdienst Lazeroms ledigt in een handomdraai uw septische put in Bonheiden

Niemand heeft graag te kampen met een verstopt toilet of hinderlijke geurtjes in huis. Het is daarom belangrijk om tijdig uw septische put leeg te maken. Al ons afvalwater wordt namelijk verzameld in deze put, en vervolgens via de riool afgevoerd. Een verstopping kan bijgevolg zorgen voor een overstroming uit de put, met alle gevolgen van dien.  

Als expert in het reinigen van alle soorten putten, staat Ruimdienst Lazeroms Bonheiden 24/7 voor u klaar om komaf te maken met dit vervelende probleem, zonder breekwerk! Zowel voor bedrijven als voor particulieren leveren wij een snelle én piekfijne service. Het enige wat u hoeft te doen is telefonisch of online een afspraak maken, wij doen de rest. Na een diepgaande reiniging leveren wij een attest als bewijs dat het afval verwerkt werd bij Aquafin. Zo bent u steeds zeker van een uitstekende service. 

Daarbovenop ontstopt Lazeroms in Bonheiden elke verstopping

Is uw beer- of septische put niet vol, maar stroomt het water toch niet goed weg? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een verstopte leiding of riolering. Ruimdienst Lazeroms in Bonheiden heeft ook heel wat expertise omtrent verstoppingen. Wij hebben aangepaste materialen voor elk type verstopping en werken grondig en snel. Met camera-inspectie en geurdetectie vermijden wij breekwerk en ontstoppen we uw toilet, gootsteen, afvoer of riolering in een mum van tijd!

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak