Ruimdienst Lazeroms Boom, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes.

De vakmannen van ruimdienst Lazeroms in Boom ruimen uw:

  • beerput;
  • septische put;
  • vetput;
  • regenput;
  • kelder.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. Daarna dient u enkel nog de deur te openen, onze vakmannen binnen te laten en wij doen de rest. De ruimingsdienst van Lazeroms in Boom, Rumst en Aartselaar staat gekend om een snelle, grondige en propere ruimservice. Wij vermijden alle breekwerk en maken gebruik van camera-inspectie. Zo zijn uitgebreide werken niet nodig. U merkt bijna niet dat wij er zijn, dus geen zorgen!

Verstopte leiding? Ontstoppingsdienst Lazeroms Boom lost het op!

Bij hardnekkige verstoppingen kunt u contact opnemen met Lazeroms in Boom, Rumst en Aartselaar. Naast ruiming en reiniging van alle putten staan wij ook gekend voor een grondige ontstopping van uw toilet, afvoer, riolering of gootsteen. Onze vakmannen werken uw verstopping weg met de meest geschikte materialen. Daarnaast kunt u ook rekenen op expertise rond geurdetectie en camera-inspectie. Dankzij deze technieken komt er geen breekwerk aan de ontstopping te pas, waardoor u niet eens zal merken dat Lazeroms is gepasseerd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

Op de vakmannen van Lazeroms kunt u altijd rekenen. Wij staan dan ook 24/24 en 7/7 klaar om uw verstoppings- en ruimingsproblemen op te lossen!

Bellen Maak een afspraak