Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Boortmeerbeek

Ruimdienst Lazeroms Boortmeerbeek ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op of rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Bij Ruimdienst Lazeroms Boortmeerbeek rekent u op snelle én effectieve reiniging van uw septische put

Een septische put leegmaken is een lastige klus die veel voeten in de aarde heeft. Toch is een regelmatige lediging ervan noodzakelijk voor een goede werking van het toilet en een geurvrij huis. In een septische put wordt namelijk alle afvalwater verzameld. De vaste stoffen zinken naar de bodem, terwijl het vloeibare water zijn weg vindt naar de riolering.  

Merkt u vieze geurtjes in huis? Loopt de put over waardoor er een verstopping in de overloop ontstaat?  Dan is het hoog tijd voor een diepgaande reiniging. U kan Ruimdienst Lazeroms Boortmeerbeek 24/7 bellen voor een snelle oplossing van dit delicate probleem. Ons team van gemotiveerde stielmannen is gespecialiseerd in het ruimen van septische putten en klaart de klus dan ook in een mum van tijd. Zowel voor bedrijven als particulieren staan wij steeds paraat. Nadien ontvangt u van ons ook een ruimingsattest als bewijs dat het afval wel degelijk naar Aquafin werd afgevoerd ter verwerking. Zo rekent u bij Ruimdienst Lazeroms Boortmeerbeek steeds op een complete service.  

Ontstoppingsdienst Lazeroms Boortmeerbeek werkt elke verstopping weg

Naast het ruimen en reinigen van alle putten, lost Lazeroms in Boortmeerbeek met aangepaste materialen alle verstoppingsproblemen op. Hoogstwaarschijnlijk heeft u zelf al eens een hardnekkige prop weggehaald uit de sifon met de hand of met een ontstopper.

Als u na enkele pogingen nog steeds last hebt van een verstopping in de gootsteen, afvoer, toilet of riolering, dan kunt u steeds rekenen op de ontstoppingsdienst van Lazeroms in Boortmeerbeek.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak