Op ruimdienst Lazeroms Brasschaat kunt u rekenen voor allerlei ruimingswerken

Septische put, beerput, regenput, vetput. Het is wat met die putten! Zeker als er eentje verstopt of vol zit. Met een periodiek nazicht door ruimdienst Lazeroms Brasschaat en Kapellen vermijdt u vieze geurtjes en verstoppingen.

Het professionele team van ruimdienst Lazeroms is uw partner voor alle ruimingswerken in Brasschaat.

Zowel bij particulieren als bedrijven staan wij 7/7 paraat voor de ruiming van elke put. Wij ruimen uw septische put en bezorgen u achteraf het ruimingsattest. Ook de regenput en beerput nemen wij onder handen. Tot onze mogelijkheden behoort ook de reiniging onder hoge druk. Zo is de put weer klaar voor enkele maanden of jaren opstapeling van afval- of regenwater.

Daarbovenop ruimen wij ook vetputten, zodat vetten en oliën niet in het afvalwater terechtkomen. Tot slot behoort ook het proper maken van kelders tot onze taken, zodat water en smurrie zich er onmogelijk een weg kunnen banen.
De werkmannen van ruimdienst Lazeroms Brasschaat en Kapellen staan dag en nacht voor u klaar, dus aarzel niet om ons te contacteren bij problemen!

Daarbovenop ontstopt Lazeroms in Brasschaat elke verstopping

Is uw beer- of septische put niet vol, maar stroomt het water toch niet goed weg? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een verstopte leiding of riolering. Ruimdienst Lazeroms in Brasschaat en Kapellen heeft ook heel wat expertise omtrent verstoppingen. Wij hebben aangepaste materialen voor elk type verstopping en werken grondig en snel. Met camera-inspectie en geurdetectie vermijden wij breekwerk en ontstoppen we uw toilet, gootsteen, afvoer of riolering in een mum van tijd!

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms staat gekend voor een uitstekende service aan een voordelige prijs. Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

24/24 en 7/7

De vlotte service van ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms spreekt voor zich. Wij verhelpen alle problemen met uw leidingen, riolering, afvoer en putten. En dat 24/24 en 7/7.

Bellen Maak een afspraak