Ruimdienst Lazeroms Duffel, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes.

Bij Ruimdienst Lazeroms Duffel rekent u op snelle én effectieve reiniging van uw septische put

Een septische put leegmaken is een lastige klus die veel voeten in de aarde heeft. Toch is een regelmatige lediging ervan noodzakelijk voor een goede werking van het toilet en een geurvrij huis. In een septische put wordt namelijk alle afvalwater verzameld. De vaste stoffen zinken naar de bodem, terwijl het vloeibare water zijn weg vindt naar de riolering.  

Merkt u vieze geurtjes in huis? Loopt de put over waardoor er een verstopping in de overloop ontstaat?  Dan is het hoog tijd voor een diepgaande reiniging. U kan Ruimdienst Lazeroms Duffel 24/7 bellen voor een snelle oplossing van dit delicate probleem. Ons team van gemotiveerde stielmannen is gespecialiseerd in het ruimen van septische putten en klaart de klus dan ook in een mum van tijd. Zowel voor bedrijven als particulieren staan wij steeds paraat. Nadien ontvangt u van ons ook een ruimingsattest als bewijs dat het afval wel degelijk naar Aquafin werd afgevoerd ter verwerking. Zo rekent u bij Ruimdienst Lazeroms Duffel steeds op een complete service.  

Naast ruimen is Lazeroms in Duffel ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat Lazeroms in Duffel ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen. Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak