Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms Haacht, altijd bereikbaar voor ruimingswerken

Last van een volle vetput? Of misschien is uw regenput leeg en moet die eens grondig gereinigd worden? Daarnaast kan de verstopping van uw toilet ook gewoon te wijten zijn aan een overvolle beer- of septische put.

Op Ruimdienst Lazeroms Haacht kunt u rekenen voor alle ruimingswerken van zowel septische putten en beerputten als vet- en regenwaterputten.

Bovendien reinigen wij uw put met hoge druk, zodat die weer klaar is om enkele maanden – of zelfs jaren – in gebruik te nemen.
Onze vakmannen zorgen steeds voor een grondige en vlotte ruiming. Merkt u een vieze geur op in de badkamer en komen er vanavond gasten over de vloer? Dan kan het probleem echt niet wachten.

Ruimingsdienst Lazeroms Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek is 24/24 bereikbaar om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Wij laten alles piekfijn achter zodat uw gasten zelfs niet zullen weten dat er een probleem was! Op Lazeroms Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek kunt u rekenen, zeker wanneer de nood het hoogst is.

Naast ruimen is Lazeroms in Haacht ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat Lazeroms in Rotselaar, Tremelo, Haacht, Keerbergen en Boortmeerbeek ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen.

Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een correcte prijs voor een efficiënte en grondige service? Lazeroms lost uw probleem graag op. Contacteer ons via het contactformulier en wij sturen u snel de prijzen door.

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak