Ruimdienst Lazeroms: professionele ruiming in Heist-op-den-Berg

Ruimdienst Lazeroms Heist-op-den-Berg is uw perfecte partner voor alle ruimingswerken in Heist-op-den-Berg, Putte, Berlaar en Herenthout. Stipt, correct, vlot en grondig.

De specialiteiten van ruimdienst Lazeroms in Heist-op-den-Berg?

  • Septische put: wij ruimen uw septische put grondig, mét ruimingsattest.
  • Beerput: ook de beerput dient regelmatig geledigd te worden. Wij voorkomen met de ruiming dat afvoerleidingen verstoppen en geven vieze geurtjes geen kans.
  • Regenput: tot onze diensten behoort ook de lediging van uw regenput. Ruimdienst Lazeroms reinigt en ruimt regenwaterputten met hoge druk, waardoor die er weer als nieuw uitzien.
  • Vetput: komen er veel plantaardige of dierlijke vetten en oliën in uw afvalwater? Wij ruimen een volle vetput, zodat deze stoffen niet in de riolering terechtkomen.
  • Kelder: een kelder vol water en smurrie? Lazeroms maakt er komaf mee.

Kortom, onze vakmannen staan steeds ter beschikking en leveren een snelle en grondige ruiming van putten en kelders.

Ruiming en reiniging van putten, de ruimdienst van Lazeroms Heist-op-den-Berg

Ontstoppingsdienst Lazeroms in Heist-op-den-Berg, Putte, Berlaar en Herenthout ontstopt toiletten, gootstenen, afvoeren en rioleringen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ruiming en reiniging van beerputten, septische putten, regenputten en vetputten. Ook camera-inspectie en geurdetectie staan op ons palmares. Om de zoveel tijd moeten de putten wel eens geledigd worden, om problemen te vermijden. Wij geven u achteraf een attest en bieden een grondige en vlotte service. Op ruimdienst Lazeroms in Heist-op-den-Berg, Putte, Berlaar en Herenthout kunt u altijd rekenen.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms ruimt, reinigt en ontstopt al uw putten, leidingen en rioleringen. Wij bieden steeds de beste service aan een voordelige prijs. Krijgt u graag de tarieven op voorhand? Bel of mail ons!

24/24 en 7/7

Een overstromend toilet of een kelder vol water? Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om de problemen snel te laten verdwijnen.

Bellen Maak een afspraak