Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Herenthout

Ruimdienst Lazeroms Herenthout ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op of rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Het ledigen van uw septische put is kinderspel voor Ruimdienst Lazeroms Herenthout

Het is een delicaat en smerig werkje, het ledigen van uw septische put. Al uw afvalwater wordt erin opgevangen en verder afgevoerd naar het rioleringsnet. Toch is een goed geledigde put cruciaal voor een goed werkend sanitair en een huis zonder vieze geurtjes. Ruimdienst Lazeroms Herenthout heeft al jaren expertise in het ledigen van septische putten en helpt u dan ook graag uit de nood.  

U maakt telefonisch of online een afspraak, waarna wij zo spoedig mogelijk voor uw deur staan om uw put grondig én snel te ruimen. Dit trouwens zonder breekwerk. Dankzij onze wachtdienst staan wij 24/7 paraat voor bedrijven én particulieren. Na de reiniging geven wij een ruimingsattest ter bewijs van de ruiming. Bovendien toont dit attest aan dat het afval naar Aquafin werd gebracht voor verwerking. Dankzij onze klantvriendelijkheid en efficiënte service, is Ruimdienst Lazeroms Herenthout uw ideale partner bij het leegmaken van de septische put.  

Verstopte leiding? Ontstoppingsdienst Lazeroms Herenthout lost het op!

Bij hardnekkige verstoppingen kunt u contact opnemen met Lazeroms in Herenthout. Naast ruiming en reiniging van alle putten staan wij ook gekend voor een grondige ontstopping van uw toilet, afvoer, riolering of gootsteen. Onze vakmannen werken uw verstopping weg met de meest geschikte materialen.

Daarnaast kunt u ook rekenen op expertise rond geurdetectie en camera-inspectie. Dankzij deze technieken komt er geen breekwerk aan de ontstopping te pas, waardoor u niet eens zal merken dat Lazeroms is gepasseerd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak