Ruimdienst Lazeroms: professionele ruiming in regio Keerbergen

Merk je dat het water in je gootsteen, bad of lavabo niet vlot meer wegloopt? Loopt het toilet niet goed meer door? Begint het afvoerputje onaangenaam te ruiken? Dan kan je te maken hebben met een verstopte afvoer.

Uw septische put ledigen? Ruimdienst Lazeroms Keerbergen helpt u verder!

In een septische put wordt al het afvalwater van uw huis verzameld. De afvalresten zakken naar de bodem van de tank en het vloeibare water wordt afgevoerd naar het rioleringsnet. Spoelt uw toilet minder goed door? Merkt u vieze geurtjes in huis? Dan zou het misschien wel eens tijd kunnen zijn om uw septische put te ledigen.  

Ruimdienst Lazeroms Keerbergen helpt u graag snel verder met dit vervelende probleem. Als specialist in het ledigen van allerhande putten, reinigen wij met de grootste zorg uw septische put. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar om u een snelle én grondige service te bieden.  Nadien bezorgen wij u een ruimingsattest dat bevestigt dat het afval naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) van Aquafin wordt afgevoerd voor verwerking.  

Met andere woorden: Ruimdienst Lazeroms Keerbergen is uw ideale partner voor het ledigen van uw septische put. 

Ook voor ontstoppingen bent u bij Lazeroms Keerbergen aan het juiste adres

Bij hardnekkige verstoppingen kunt u contact opnemen met Lazeroms in Keerbergen. Naast ruiming en reiniging van alle putten staan wij ook gekend voor een grondige ontstopping van uw toilet, afvoer, riolering of gootsteen. Onze vakmannen werken uw verstopping weg met de meest geschikte materialen. Daarnaast kunt u ook rekenen op expertise rond geurdetectie en camera-inspectie. Dankzij deze technieken komt er geen breekwerk aan de ontstopping te pas, waardoor u niet eens zal merken dat Lazeroms is gepasseerd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak