Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Kontich

Ruimdienst Lazeroms Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Hove ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Met ruimdienst Lazeroms Kontich mag u rekenen op een grondige en vlotte ruiming.

Onze bekwame vakmannen bieden een vlotte service en laten geen sporen na achteraf. Tijdsverlies is bij ons geen optie. De snelle bediening en klantvriendelijkheid van onze medewerkers maken van ruimdienst Lazeroms een ideale partner voor de reiniging van al uw putten.

Naast ruimen kunt u ook op ons rekenen voor de reiniging van uw septische put, beerput, regenput en vetput met hoge druk. Na de reiniging worden onze afvalstoffen op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Met een ruiming door ruimdienst Lazeroms Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Hove krijgen vieze geurtjes en verstoppingen geen kans.

Verstopte leiding? Ontstoppingsdienst Lazeroms Kontich lost het op!

Bij hardnekkige verstoppingen kunt u contact opnemen met Lazeroms in Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Hove. Naast ruiming en reiniging van alle putten staan wij ook gekend voor een grondige ontstopping van uw toilet, afvoer, riolering of gootsteen. Onze vakmannen werken uw verstopping weg met de meest geschikte materialen.

Daarnaast kunt u ook rekenen op expertise rond geurdetectie en camera-inspectie. Dankzij deze technieken komt er geen breekwerk aan de ontstopping te pas, waardoor u niet eens zal merken dat Lazeroms is gepasseerd.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

Op de vakmannen van Lazeroms kunt u altijd rekenen. Wij staan dan ook 24/24 en 7/7 klaar om uw verstoppings- en ruimingsproblemen op te lossen!

Bellen Maak een afspraak