Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms Leuven, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes.

De vakmannen van ruimdienst Lazeroms in Leuven ruimen uw:

  • beerput;
  • septische put;
  • vetput;
  • regenput;
  • kelder.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. Daarna dient u enkel nog de deur te openen, onze vakmannen binnen te laten en wij doen de rest. De ruimingsdienst van Lazeroms in Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem staat gekend om een snelle, grondige en propere ruimservice. Wij vermijden alle breekwerk en maken gebruik van camera-inspectie. Zo zijn uitgebreide werken niet nodig. U merkt bijna niet dat wij er zijn, dus geen zorgen!

Ontstoppingsdienst Lazeroms Leuven werkt elke verstopping weg

Naast het ruimen en reinigen van alle putten, lost Lazeroms in Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem met aangepaste materialen alle verstoppingsproblemen op. Hoogstwaarschijnlijk heeft u zelf al eens een hardnekkige prop weggehaald uit de sifon met de hand of met een ontstopper. Als u na enkele pogingen nog steeds last hebt van een verstopping in de gootsteen, afvoer, toilet of riolering, dan kunt u steeds rekenen op de ontstoppingsdienst van Lazeroms in Leuven, Herent, Kortenberg en Bertem.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

De vlotte service van ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms spreekt voor zich. Wij verhelpen alle problemen met uw leidingen, riolering, afvoer en putten. En dat 24/24 en 7/7.

Bellen Maak een afspraak