Op ruimdienst Lazeroms Lier kunt u rekenen voor allerlei ruimingswerken

Septische put, beerput, regenput, vetput. Het is wat met die putten! Zeker als er eentje verstopt of vol zit. Met een periodiek nazicht door ruimdienst Lazeroms Lier, Nijlen en Duffel vermijdt u vieze geurtjes en verstoppingen.

Het professionele team van ruimdienst Lazeroms is uw partner voor alle ruimingswerken in Lier.

Zowel bij particulieren als bedrijven staan wij 7/7 paraat voor de ruiming van elke put. Wij ruimen uw septische put en bezorgen u achteraf het ruimingsattest. Ook de regenput en beerput nemen wij onder handen. Tot onze mogelijkheden behoort ook de reiniging onder hoge druk. Zo is de put weer klaar voor enkele maanden of jaren opstapeling van afval- of regenwater. Daarbovenop ruimen wij ook vetputten, zodat vetten en oliën niet in het afvalwater terechtkomen. Tot slot behoort ook het proper maken van kelders tot onze taken, zodat water en smurrie zich er onmogelijk een weg kunnen banen.

De werkmannen van ruimdienst Lazeroms Lier, Nijlen en Duffel staan dag en nacht voor u klaar, dus aarzel niet om ons te contacteren bij problemen!

Naast ruimen is Lazeroms in Lier ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat Lazeroms in Lier, Nijlen en Duffel ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen.

Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms staat gekend voor een uitstekende service aan een voordelige prijs. Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak