Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms: professionele ruiming in Mechelen

Ruimdienst Lazeroms Mechelen is uw perfecte partner voor alle ruimingswerken in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden. Stipt, correct, vlot en grondig.

De specialiteiten van ruimdienst Lazeroms in Mechelen?

  • Septische put: wij ruimen uw septische put grondig, mét ruimingsattest.
  • Beerput: ook de beerput dient regelmatig geledigd te worden. Wij voorkomen met de ruiming dat afvoerleidingen verstoppen en geven vieze geurtjes geen kans.
  • Regenput: tot onze diensten behoort ook de lediging van uw regenput. Ruimdienst Lazeroms reinigt en ruimt regenwaterputten met hoge druk, waardoor die er weer als nieuw uitzien.
  • Vetput: komen er veel plantaardige of dierlijke vetten en oliën in uw afvalwater? Wij ruimen een volle vetput, zodat deze stoffen niet in de riolering terechtkomen.
  • Kelder: een kelder vol water en smurrie? Lazeroms maakt er komaf mee.

Kortom, onze vakmannen staan steeds ter beschikking en leveren een snelle en grondige ruiming van putten en kelders.

Naast ruimen is Lazeroms in Mechelen ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat

Lazeroms in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen. Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Lazeroms ruimt, reinigt en ontstopt al uw putten, leidingen en rioleringen. Wij bieden steeds de beste service aan een voordelige prijs. Krijgt u graag de tarieven op voorhand? Bel of mail ons!

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak