Tot
€10

korting*

Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Meise

Ruimdienst Lazeroms Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Met ruimdienst Lazeroms Meise mag u rekenen op een grondige en vlotte ruiming.

Onze bekwame vakmannen bieden een vlotte service en laten geen sporen na achteraf. Tijdsverlies is bij ons geen optie. De snelle bediening en klantvriendelijkheid van onze medewerkers maken van ruimdienst Lazeroms een ideale partner voor de reiniging van al uw putten.

Naast ruimen kunt u ook op ons rekenen voor de reiniging van uw septische put, beerput, regenput en vetput met hoge druk. Na de reiniging worden onze afvalstoffen op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Met een ruiming door ruimdienst Lazeroms Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos krijgen vieze geurtjes en verstoppingen geen kans.

Ontstoppingsdienst Lazeroms Meise werkt elke verstopping weg

Naast het ruimen en reinigen van alle putten, lost Lazeroms in Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos met aangepaste materialen alle verstoppingsproblemen op. Hoogstwaarschijnlijk heeft u zelf al eens een hardnekkige prop weggehaald uit de sifon met de hand of met een ontstopper.

Als u na enkele pogingen nog steeds last hebt van een verstopping in de gootsteen, afvoer, toilet of riolering, dan kunt u steeds rekenen op de ontstoppingsdienst van Lazeroms in Grimbergen, Meise, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

De vlotte service van ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms spreekt voor zich. Wij verhelpen alle problemen met uw leidingen, riolering, afvoer en putten. En dat 24/24 en 7/7.

Bellen Maak een afspraak