Ruimdienst Lazeroms Nijlen, altijd bereikbaar voor ruimingswerken

Last van een volle vetput? Of misschien is uw regenput leeg en moet die eens grondig gereinigd worden? Daarnaast kan de verstopping van uw toilet ook gewoon te wijten zijn aan een overvolle beer- of septische put.

Uw septische put ledigen? Ruimdienst Lazeroms Nijlen helpt u verder!

In een septische put wordt al het afvalwater van uw huis verzameld. De afvalresten zakken naar de bodem van de tank en het vloeibare water wordt afgevoerd naar het rioleringsnet. Spoelt uw toilet minder goed door? Merkt u vieze geurtjes in huis? Dan zou het misschien wel eens tijd kunnen zijn om uw septische put te ledigen.  

Ruimdienst Lazeroms Nijlen helpt u graag snel verder met dit vervelende probleem. Als specialist in het ledigen van allerhande putten, reinigen wij met de grootste zorg uw septische put. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar om u een snelle én grondige service te bieden.  Nadien bezorgen wij u een ruimingsattest dat bevestigt dat het afval naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) van Aquafin wordt afgevoerd voor verwerking.  

Met andere woorden: Ruimdienst Lazeroms Nijlen is uw ideale partner voor het ledigen van uw septische put.   

 

Naast ruimen is Lazeroms in Nijlen ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat Lazeroms in Nijlen ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen.

Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak