Ruimdienst Lazeroms Putte, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes.

Ruimdienst Lazeroms Putte, uw partner voor het ledigen van de septische put

Ruimdienst Lazeroms Putte specialiseert zich in de reiniging van allerhande putten, zo ook uw septische put. Ondervindt u problemen met uw toilet of heeft u last van geurhinder? Dan kan de lediging van uw septische put wel eens de oplossing zijn. Bij Ruimdienst Lazeroms Putte maakt u makkelijk online een afspraak voor een grondige lediging van uw put. Liever telefonisch? Ook dat is geen probleem!  

Uw septische put vangt al het afvalwater op. De zwaardere afvalresten zakken naar de bodem, terwijl het vloeibare water verder stroomt naar de riolering … Een goed onderhouden put is dan ook noodzakelijk voor een goede doorstroming van het water, en voorkomt mogelijke overstromingen en verstoppingen. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar om dit vervelend probleem te verhelpen. Bovendien levert onze chauffeur nadien een attest dat het afval wel degelijk verwerkt werd door Aquafin. Bij Ruimdienst Lazeroms Putte zit u dus steeds goed voor elk ruimingsprobleem. 

Daarbovenop ruimt Lazeroms Putte al uw putten

Zijn uw buizen ontstopt, maar is die vieze geur er nog steeds? Woont u in Putte? Dan kunt ualtijd terecht bij ruimdienst Lazeroms voor de ruiming en reiniging van uw septische put, beer-, regen- en vetput. Met camera-inspectie en geurdetectie speuren wij steeds het probleem op, waardoor we breekwerk vermijden.

Onze vakmannen staan garant voor een grondige en vlotte ruiming en laten geen sporen na achteraf. Daarbovenop spuiten wij putten uit onder hoge druk en reinigen wij zeer grondig.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak