Ruimdienst Lazeroms Schilde, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes

De vakmannen van ruimdienst Lazeroms in Schilde ruimen uw:

  • beerput;
  • septische put;
  • vetput;
  • regenput;
  • kelder.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. Daarna dient u enkel nog de deur te openen, onze vakmannen binnen te laten en wij doen de rest. De ruimingsdienst van Lazeroms in Schilde, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem staat gekend om een snelle, grondige en propere ruimservice. Wij vermijden alle breekwerk en maken gebruik van camera-inspectie. Zo zijn uitgebreide werken niet nodig. U merkt bijna niet dat wij er zijn, dus geen zorgen!

Naast ruimen is Lazeroms in Schilde ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat

Lazeroms in Schilde, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen. Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

Ruim- en ontstoppingsdienst Lazeroms staat dag en nacht voor je klaar. Een probleem dat dringend opgelost moet worden? Wij regelen het!

Bellen Maak een afspraak