Tot
€10

korting*

Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Sint-Katelijne-Waver

Ruimdienst Lazeroms uit Sint-Katelijne-Waver ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Ruimdienst Lazeroms Sint-Katelijne-Waver, uw partner voor het ledigen van de septische put

Ruimdienst Lazeroms Sint-Katelijne-Waver specialiseert zich in de reiniging van allerhande putten, zo ook uw septische put. Ondervindt u problemen met uw toilet of heeft u last van geurhinder? Dan kan de lediging van uw septische put wel eens de oplossing zijn. Bij Ruimdienst Lazeroms Sint-Katelijne-Waver maakt u makkelijk online een afspraak voor een grondige lediging van uw put. Liever telefonisch? Ook dat is geen probleem!  

Uw septische put vangt al het afvalwater op. De zwaardere afvalresten zakken naar de bodem, terwijl het vloeibare water verder stroomt naar de riolering … Een goed onderhouden put is dan ook noodzakelijk voor een goede doorstroming van het water, en voorkomt mogelijke overstromingen en verstoppingen. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar om dit vervelend probleem te verhelpen. Bovendien levert onze chauffeur nadien een attest dat het afval wel degelijk verwerkt werd door Aquafin. Bij Ruimdienst Lazeroms Sint-Katelijne-Waver zit u dus steeds goed voor elk ruimingsprobleem.  

Daarbovenop ontstopt Lazeroms in Sint-Katelijne-Waver elke verstopping

Is uw beer- of septische put niet vol, maar stroomt het water toch niet goed weg? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een verstopte leiding of riolering. Ruimdienst Lazeroms in Sint-Katelijne-Waver heeft ook heel wat expertise omtrent verstoppingen. Wij hebben aangepaste materialen voor elk type verstopping en werken grondig en snel. Met camera-inspectie en geurdetectie vermijden wij breekwerk en ontstoppen we uw toilet, gootsteen, afvoer of riolering in een mum van tijd!

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Onze firma ruimt,  reinigt en ontstopt en dat steeds aan een correcte prijs. Wenst u de prijs te weten voor een van onze diensten? Bel, mail of laat een berichtje na via het contactformulier.

24/24 en 7/7

We staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet, bad, ….

Bellen Maak een afspraak