Tot
€10

korting*

Ruimdienst Lazeroms Vilvoorde, altijd bereikbaar voor ruimingswerken

Last van een volle vetput? Of misschien is uw regenput leeg en moet die eens grondig gereinigd worden? Daarnaast kan de verstopping van uw toilet ook gewoon te wijten zijn aan een overvolle beer- of septische put.

Op Ruimdienst Lazeroms Vilvoorde kunt u rekenen voor alle ruimingswerken van zowel septische putten en beerputten als vet- en regenwaterputten.

Bovendien reinigen wij uw put met hoge druk, zodat die weer klaar is om enkele maanden – of zelfs jaren – in gebruik te nemen.
Onze vakmannen zorgen steeds voor een grondige en vlotte ruiming. Merkt u een vieze geur op in de badkamer en komen er vanavond gasten over de vloer? Dan kan het probleem echt niet wachten.

Ruimingsdienst Lazeroms Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout is 24/24 bereikbaar om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Wij laten alles piekfijn achter zodat uw gasten zelfs niet zullen weten dat er een probleem was! Op Lazeroms in Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout kunt u rekenen, zeker wanneer de nood het hoogst is.

Ook voor ontstoppingen bent u bij Lazeroms Vilvoorde aan het juiste adres

Merkt u op dat uw afvoer niet meer doorloopt en hebt u al alles geprobeerd om dat vervelende probleem te verhelpen? Bij Lazeroms Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout kunt u ook terecht voor ontstoppingen van gootstenen, afvoeren, toiletten en rioleringen.

Met gepaste materialen maken wij komaf met elke verstopping. In 95% van de gevallen doen wij dat zonder breekwerken. Een vlotte en keurige afhandeling, geurdetectie en camera-inspectie. Het gamma van ontstoppingsdienst Lazeroms in Vilvoorde, Zemst, Machelen en Kampenhout is zeer uitgebreid. Wij zijn altijd bereikbaar en staan garant voor een snelle service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een correcte prijs voor een efficiënte en grondige service? Lazeroms lost uw probleem graag op. Contacteer ons via het contactformulier en wij sturen u snel de prijzen door.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak