Ruimdienst Lazeroms Zandhoven, uw aanspreekpunt voor ruimingswerken

Het periodieke nazicht op de septische put voorkomt verstopping en vieze geurtjes.

De vakmannen van ruimdienst Lazeroms in Zandhoven ruimen uw:

  • beerput;
  • septische put;
  • vetput;
  • regenput;
  • kelder.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. Daarna dient u enkel nog de deur te openen, onze vakmannen binnen te laten en wij doen de rest. De ruimingsdienst van Lazeroms in Zoersel, Ranst, Malle en Zandhoven staat gekend om een snelle, grondige en propere ruimservice. Wij vermijden alle breekwerk en maken gebruik van camera-inspectie. Zo zijn uitgebreide werken niet nodig. U merkt bijna niet dat wij er zijn, dus geen zorgen!

Daarbovenop ruimt Lazeroms Zandhoven al uw putten

Zijn uw buizen ontstopt, maar is die vieze geur er nog steeds? Woont uin Zoersel, Ranst, Malle en Zandhoven? Dan kunt ualtijd terecht bij ruimdienst Lazeroms voor de ruiming en reiniging van uw septische put, beer-, regen- en vetput. Met camera-inspectie en geurdetectie speuren wij steeds het probleem op, waardoor we breekwerk vermijden.

Onze vakmannen staan garant voor een grondige en vlotte ruiming en laten geen sporen na achteraf. Daarbovenop spuiten wij putten uit onder hoge druk en reinigen wij zeer grondig.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

Een vlotte service aan een correcte prijs? Bekijk gerust even onze tarieven en neem contact op met de ruim- en ontstoppingsdienst van Lazeroms via het contactformulier.

24/24 en 7/7

Lazeroms staat 24/24 en 7/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. Wij ruimen en reinigen daarnaast ook uw putten, zodat u snel verlost bent van vieze geurtjes in of rond uw woning.

Bellen Maak een afspraak