Voorkom vieze geurtjes met ruimdienst Lazeroms Zaventem

Ruimdienst Lazeroms Zaventem en Steenokkerzeel ruimt en reinigt al uw putten. Merkt u een vies geurtje op rond een afvoer of uit uw toilet? Spoelt het water niet goed meer weg of zit de beerput vol? Bij ons kunt u terecht voor periodieke reiniging en onderhoud van de septische put, beer-, regen- en vetput.

Met ruimdienst Lazeroms Zaventem mag u rekenen op een grondige en vlotte ruiming.

Onze bekwame vakmannen bieden een vlotte service en laten geen sporen na achteraf. Tijdsverlies is bij ons geen optie. De snelle bediening en klantvriendelijkheid van onze medewerkers maken van ruimdienst Lazeroms een ideale partner voor de reiniging van al uw putten.

Naast ruimen kunt u ook op ons rekenen voor de reiniging van uw septische put, beerput, regenput en vetput met hoge druk. Na de reiniging worden onze afvalstoffen op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Met een ruiming door ruimdienst Lazeroms Zaventem en Steenokkerzeel krijgen vieze geurtjes en verstoppingen geen kans.

Naast ruimen is Lazeroms in Zaventem ook gespecialiseerd in ontstoppingen

Loopt het water in uw douche moeilijk weg? Komt het water in uw afvoer terug naar boven? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in uw leidingen of riolering. Bovenop een uitstekende ruimdienst staat Lazeroms in Zaventem en Steenokkerzeel ook garant voor alle ontstoppingen van toiletten, afvoeren, gootstenen en rioleringen.

Met apparatuur voor geurdetectie en camera-inspectie is breekwerk in of rond uw woning niet nodig. De specialisatie en expertise van onze vakmannen bieden u ongetwijfeld een vlotte en grondige service.

Gene plons
zonder ons

correcte prijs

De ontstoppings- en ruimingsdienst van Lazeroms staan garant voor een vlotte service aan een correcte prijs. Contacteer ons via het contactformulier en maak kennis met onze voordelige tarieven.

24/24 en 7/7

Een correcte prijs voor een efficiënte en grondige service? Lazeroms lost uw probleem graag op. Contacteer ons via het contactformulier en wij sturen u snel de prijzen door.

Bellen Maak een afspraak